Çardak Anaokulu
Saray mahallesi,Selderesi 5/1 Çardak/DENİZLİ
02588512047

VİZYON

Güvenli ve sıcak bir ortamda, Öğrenciye zengin bir öğrenme deneyimi sunan, Yaratıcı, saygılı, problem çözme becerisine sahip bireyler yetiştirmeyi ve eğitimde kaliteyi hedef alan, Etkin öğrenme metotlarının uygulandığı, bir okul öncesi eğitim kurumu olarak görev yapmaktayız.

MİSYON

Çocuklarımızın duygusal, sosyal, bedensel, ahlaki, zihinsel, kişilik gelişimlerine duyarlı olarak düzenlenmiş, eğitim programlarını her zaman güncel tutmak, geliştirmek ve geliştirilen eğitim programını güvenilir, sağlıklı ve donanımlı bir çevre hazırlayarak desteklemek, aile ile pozitif ve katılımcı ilişkiler kurarak çocuğun sağlıklı gelişimi için işbirliği yapmak, çocuklarımızı ilkokula ve daha sonra hayata hazırlayarak, yaratıcı, özgüvenli, çevre bilincine sahip, kendi ve başkalarının hakkını koruyan, tanıyan saygılı bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILI
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM